ПРАВ

Нашите класически шалове са създадени за нуждата на онези, които желаят да съчетаят практичност с елегантност. Различните дизайни, шарки и цветове отговарят на очакванията на вашият стил, без значение дали си падате по ярки и изпъкващи цветове или предпочитате по-семплите гами. Независимо от предпочитанията ви, ние гарантираме мекота, топлота и удоволствието от носенето на нещо наистина качествено. 

ИНФИНИТИ

Нашите безкрайни шалове са направени за онези, които предпочитат по-разчупени и привличащи вниманието аксесоари, но и държат на максималната ефективност. Шалът е с възможност до две увивания, което прави плътността му и комфорта още по-гарантирани, дори за най-студените и ветровити дни от годината. 

БУРИЯ

Шал за онези, които държат да изпъкват с всеки един елемент от облеклото си. Шаловете ни тип „яка“ предлагат многобройни възможности за носене и стилизиране. Тяхното отличаващо качество е модификацията. Каква ще е дебелината на шала? Само врата ли ще покрие или и главата? Това зависи изцяло от вас. 

НАПРАВИ СИ САМ

Очаквайте скоро нашия онлайн магазин, в който ще ви дадем възможност за абсолютна свобода и индивидуалност. В него всеки един от вас ще може предварително да поръча свой собствен шал – да избере модел и прежда и да комбинира цветове. Вие си го измисляте – нашите баби ви го плетат. 

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан