"Бее...
    Беее...
    Бееее..."

                С помощта на нашите                 приятели- овчиците,                 ние изработваме нашите шалове                 от  100% най- високо качество                 българска прежда. 


                Видовете  материали, 

                които ползваме са три: 

Мерино

Мериното е вид висококачествена вълна, която се добива от  порода овце, пригодени да живеят и издържат на всякакви климатични условия. Именно заради това мериното се слави като изключително издръжлив клас вълна. Тя е много високо ценена и съответно – по-скъпа от обикновената вълна.

С 30% по-фина, мериното е мека и кадифена на допир – без да драска кожата. Ето защо от нея се правят най-висококачествените дрехи от естествени материали, които влизат в директен контакт с кожата.

Мериното е по-малко обемист материал и по-лек от обикновената вълна, без това да е за сметка на топлоизолационните му качества.

Не на последно място – мериното е една от малкото естествени материи, които продължават да топлят тялото, дори когато са прогизнали от вода.


Вълна

Вълната е добре познат материал, използван от древността до днес. Неговата популярност не е случайна. Предимствата му са високата топлоизолация, големият период на устойчивост, еластичността, възстановеното на естествената гладкост и абсорбацията. Нашата вълна е най-високо българско качество с произход от селектирани породи овце.

Мерино/вълна и полиестер/акрил

Комбинацията на едни от най-висококачествените естествени (мериното) и изкуствени (полиестера) материали има и своите предимства. Като за начало – това намалява производствената и съответно – крайната потребителска цена. В същото време обаче полиестера дава допълнителна издръжливост и дълготрайност на продукта, без да влияе на неговите визуални и естетически качества. 

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан